Concursuri si evenimente

Concurs: Castiga stickere camera copilului de la Tiparo

Scris de Tiparo

Vrei sa decorezi cu stickere camera copilului? Noi ti-am pregatit acum oportunitatea perfecta: un concurs in care oferim 3 stickere (la alegere) pentru 3 norocosi.

Concursul este in colaborare cu RozsauNu si se desfasoara aici.

Ce trebuie sa faci?

Sa intri pe site-ul Tiparo, sa alegi dintre stickerele pentru camera copilului sau stickere de perete si sa lasi un comentariu pe siteul RozsauNu cu numele si varsta copilului a carui camera vrei sa o decorezi si ce sticker ai ales de la noi.

Important: Comentariul trebuie scris pe blogul de mai sus, nu pe site-ul Tiparo.

Pana cand?

Concursul se termina in 2 iulie 2015, la ora 23:59.

Succes! Abia asteptam sa vedem care sunt preferatele voastre. 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu