*Personalizare gratuita
  • Site-ul iti da posibilitatea sa personalizezi majoritatea produselor, asa cum iti place tie. Accesand butonul Personalizeaza poti incarca poze pe site sau poti scrie texte. Optiunea de editare poze si texte este gratuita si usor de folosit.
*Program usor de folosit
  • Poti personaliza produsele noastre ca si un designer, chiar daca nu stii sa folosesti programe de grafica. Produsul realizat de tine va fi superb! In pagina de Personalizare iti dam indicatii clare cum sa folosesti programul. Pentru a ajunge in acea pagina, trebuie sa iti alegi un produs si sa apesi butonul Personalizeaza.
*Transport gratuit
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari decat 180 lei (in zonele de resedinta Cargus). Livrarea se face in 3 zile.
  • Transportul prin Curier pentru comenzi mai mici costa 16 lei in orase si suporta un cost suplimentar pentru localitatile indepartate de orase.
*Garantia banii inapoi 14 zile
  • In cazul in care esti nemultumit de produsele noastre, le poti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului. Tu vei suporta cheltuielile de retur, iar noi iti vom restitui banii sau iti vom inlocui produsul.
Cosul de cumparaturi
Alege tipul personalizarii
Alege nr-ul de fotografii disponibile

Mai mult decat un simplu joc. O surpriza in derulare!

Cartile de joc personalizate cu fotografii sau text aduc putin mister si multe surprize jucatorilor. Jocul decurge mai interesant pentru ca nu stii ce vei gasi pe cartea urmatoare.

Noi am propus mai multe tipuri de carti de joc: poker, Texas Holdem, Pacaliti si carti de joc UNO. Pentru personalizare se pot folosi intre 12 si 108 fotografii, in functie de tipul de carti de joc ales. Un set de carti personalizate cu fotografii este un cadou de neuitat, rar intalnit.

 

Selecteaza dupa:
 1  2  Produse pe pagina
Inscrie-te la Newsletterul nostru
Castigi 10 lei la prima comanda. Afli primul promotiile, noutatile si concursurile noastre
Contact

str. Horea, nr. 22, Cluj-Napoca.

Telefon: 0733.960.025