*Personalizare gratuita
  • Site-ul iti da posibilitatea sa personalizezi majoritatea produselor, asa cum iti place tie. Accesand butonul Personalizeaza poti incarca poze pe site sau poti scrie texte. Optiunea de editare poze si texte este gratuita si usor de folosit.
*Program usor de folosit
  • Poti personaliza produsele noastre ca si un designer, chiar daca nu stii sa folosesti programe de grafica. Produsul realizat de tine va fi superb! In pagina de Personalizare iti dam indicatii clare cum sa folosesti programul. Pentru a ajunge in acea pagina, trebuie sa iti alegi un produs si sa apesi butonul Personalizeaza.
*Transport gratuit
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari decat 180 lei (in zonele de resedinta Cargus). Livrarea se face in 3 zile.
  • Transportul prin Curier pentru comenzi mai mici costa 16 lei in orase si suporta un cost suplimentar pentru localitatile indepartate de orase.
*Garantia banii inapoi 14 zile
  • In cazul in care esti nemultumit de produsele noastre, le poti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului. Tu vei suporta cheltuielile de retur, iar noi iti vom restitui banii sau iti vom inlocui produsul.
Cosul de cumparaturi

Alege tipul personalizarii
Alege nr-ul de fotografii disponibile
Alege nr-ul de pagini
Alege modelul
Alege pretul
Vezi conditii
transport gratuit

Calendarele personalizate, o bucurie in fiecare an

Calendarele personalizate cu poze dragi pot fi cadoul special pe care sa il oferi familiei sau prietenilor. Daca ai fotografii de la aniversari, din vacanta, de la evenimente speciale, nu ezita sa le asezi intr-un calendar de perete, de birou sau magnetic.

Acest produs este foarte apreciat si asteptat. In unele familii chiar exista o traditie in pregatirea calendarului de familie. In functie de modelul ales, poti introduce din calculator sau de pe contul de Facebook intre 13- 45 fotografii. Personalizarea se face direct pe site si dureaza aproximativ 10-15 minute.

Selecteaza dupa:
 1  2  3  4  5  6  Produse pe pagina
Inscrie-te la Newsletterul nostru
Castigi 10 lei la prima comanda. Afli primul promotiile, noutatile si concursurile noastre
Contact

str. Horea, nr. 22, Cluj-Napoca.

Telefon: 0733.960.025