#alaturideSimo

Simona Copil este o tanara mama cu multe planuri de viitor pe care vrea sa le indeplineasca. Acum insa, are o tumoare in jurul gatului, iar aceasta boala se poate trata numai in Germania. Costul tratamentului este de aproximativ 36000 Euro.

 

Simo nu a vrut sa ceara ajutorul nimanui, dar aceasta suma i-a depasit puterile. Prietenii au creat pagina de Facebook @alaturidesimo si au cerut ajutorul altor oameni care apreciaza viata si au compasiune. Au inceput sa se adune donatii si Simo a urmat deja 2 din cele 6 tratamente necesare. 

 

Pentru restul tratamentelor e necesar sa contribuim si noi. Poti si tu ajuta prin a cumpara un tricou cu mesaj de incurajare, si astfel sa sprijini tratamentul Simonei.

 

De asemenea, poti sa faci o donatie in conturile:
LEI – RO85INGB0000999907676543, ING Oradea, Maria Copil (mama Simonei)
Euro – RO29INGB0000999907678230, ING Oradea, Maria Copil (mama Simonei) 
tricou vibrez #alaturideSimo tiparo.ro

Pret  55 lei

tricou #alaturideSimo tiparo.ro

Pret  55 lei

De ce suntem alaturi de Simo?

“Simo mi-a fost alaturi intr-un moment greu al calatoriei la Crestem Idei. A fost Omul ce ne-a dat glas, Crestem Idei a invatat sa vorbeasca prin cuvintele ei. Pe mine m-a provocat sa fiu mai creativa si mai clara in modul cum comunic. Personal Simo mi-e draga pentru ca e autentica. Rezonam, simt ca ea intelege multe despre viata si ce e important in ea. De la Simo invat. Mi-o doresc sanatoasa si in toate puterile ca sa ne continuam povestile impreuna. Hugs!”

Oana Man-Kesselheim

“Cauza Simonei e indirect si cauza mea, prin tot ceea ce ne leaga. Sunt foarte bucuros si recunoscator daca am putut sa fac ceva. Cred in Simona ca va reusi si in bunul Dumnezeu ca ne asculta.”

Raoul Dobrescu

“Pentru mine Simo e un suflet cald si iubitor. E o prietena tare draga, intotdeauna vesela si zambitoare. Si, de cand o cunosc eu, e si mamica buna si iubitoare a unei fetite adorabile, descrisa fidel in cartea “Bucle aurii”.”

Alex Irimia

“Pentru mine Simo este un exemplu. Emana pozitivitate si energie cu toate ca trece prin un moment dificil. Imi doresc ca Simo sa fie bine. Inima mea vibreaza alaturi de ea.”

Cristina Mihutiu

“Pe Simona o cunosc datorita sotului meu, cu care a colaborat pe diverse proiecte. Desi am petrecut cu ea doar cateva ore de cand ne stim, asta m-a facut sa vad ce fel de om e: sincer, bun, implicat. O sustin pentru ca imi doresc din suflet sa se faca bine si sa fie un exemplu pentru noi toti: si anume ca se poate trece peste aceasta boala cu ajutorul celor din jur si, cu vointa, rabdare si incredere. Ii doresc ca toate momentele prin care trece acum sa o faca si mai puternica, ca peste ani si ani sa se poata bucura de tot ce viata ii va oferi. :)”

Ana Augustini

“Simo este prietena mea dragă, un om cald, extreme de talentat, generos și minunat, o luptătoare! Iți mulțumesc din suflet că o susții și tu alături de noi în această bătălie și că acorzi șansa ca lumea aceasta să fie mai bună și o minune de copil să se bucure de prezența mamei sale în viața sa!”

Ioana Caprar

Sunt alaturi de Simo pentru ca vreau ca peste ani sa iesim impreuna in parc cu nepotii nostri asa cum ne intalnim acum la joaca cu copiii nostri. Este o persoana asa de talentata cum rar am intalnit si lumea e mai buna cu oameni ca ea.

Adina Horodinca

“Eu am aflat de boala Simonei de la o prietena comuna. Vorbea atat de frumos despre Simona, cu respect si emotie incat mi-am dat seama ca este o persoana speciala. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma implic pentru ca aceasta boala sa nu o opreasca din drumul ei frumos, alaturi de fetita ei adorabila.”

Dania Savulescu