*Personalizare gratuita
  • Site-ul iti da posibilitatea sa personalizezi majoritatea produselor, asa cum iti place tie. Accesand butonul Personalizeaza poti incarca poze pe site sau poti scrie texte. Optiunea de editare poze si texte este gratuita si usor de folosit.
*Program usor de folosit
  • Poti personaliza produsele noastre ca si un designer, chiar daca nu stii sa folosesti programe de grafica. Produsul realizat de tine va fi superb! In pagina de Personalizare iti dam indicatii clare cum sa folosesti programul. Pentru a ajunge in acea pagina, trebuie sa iti alegi un produs si sa apesi butonul Personalizeaza.
*Transport gratuit
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari decat 180 lei (in zonele de resedinta Cargus). Livrarea se face in 3 zile.
  • Transportul prin Curier pentru comenzi mai mici costa 16 lei in orase si suporta un cost suplimentar pentru localitatile indepartate de orase.
*Garantia banii inapoi 14 zile
  • In cazul in care esti nemultumit de produsele noastre, le poti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului. Tu vei suporta cheltuielile de retur, iar noi iti vom restitui banii sau iti vom inlocui produsul.
Cosul de cumparaturi

Ambalajul produselor

Toate produsele Tiparo sunt ambalate in cutii din carton ondulat, corespunzatoare unui transport in conditii de siguranta.

 Returnarea produselor

Art. 7. – (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data intrării in posesia fizica a produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Aveti dreptul de a va retrage din contract sau de a returna produsele, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând din ziua in care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare).

Pentru a va exercita dreptul de retragere sau de returnare, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Pentru a respecttermenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos, iar folosirea lui nu este obligatorie. De asemenea, puteti descarca de aici formularul, il completati si apoi trimiteti pe mail acest formular standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Dacă folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retragere. Acest formular se trimite inapoi completat doar dacă doriti sa returnati produsele comandate.

Formular de retur (sau descarca-l in format Word de aici)


Către

Sc. Tiparo Foto SRL, cu punctul de lucru in Cluj-Napoca, strada Horea nr 22, ap. 01, numar de telefon 0733960025, adresa de mail office@tiparo.ro


Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea
următoarelor produse :


– Comandate la data ____________ si primite la data ______________


– Numele si prenumele dvs:

 

– Adresa dvs:

– Semnătura dvs (doar în cazul in care acest formular este notificat pe hartie):


– Data:

-----------------------------------------------

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca atales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întarzieri nejustificate şi, în orice caz, nu matarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plata ca şi cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o altamodalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim înapoi produsele sau pana lmomentul la care ne-ati furnizat dovada ca attrimis înapoi produsele, fiind valabiladata cea maapropiata.

Execeptii de la aceasta regula:

art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1);

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

aplicam legislatia in vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora. Litera c) din art. 10 prevede exceptia de retur a produselor personalizate dupa specificatiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revandute. Produsele comandate de tine sunt unicate, personalizate si confectionate conform preferintelor tale. Din acest motiv, dupa ce ai finalizat comanda, nu poti renunta unilateral la produsul respectiv. 

De aceea, atunci cand plasezi comenzi pe tiparo.ro este important sa respecti sugestiile noastre legate de alegerea fotografiilor necesare pentru a obtine un tipar de calitate. De asemenea, trebuie sa fii constient de faptul ca intre imaginea pe care o vezi pe monitor si imaginea tiparita pot aparea modificari de nuanta a culorilor. Detalii complete despre alegerea fotografiilor potrivite pentru tipar gasesti aici

Sistemul de personalizare on-line de pe acest site masoara dimensiunea si calitatea fotografiilor tale si te atentioneaza cand imaginea selectata de tine nu este potrivita. atentionarile trebuie respectate pentru a obtine un produs calitativ. Daca nu tii cont de aceste atentionari, nu ne asumam raspunderea si nu putem returna contravaloarea produselor. Cu alte cuvinte, clientul isi asuma responsabilitatea pentru calitatea fotografiilor folosite.

Consumatorul poate solicita returnarea produselor personalizate in urmatoarele situatii:

1. Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. 

In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin, tiparo Foto SRL va returna diferenta. Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de SC tiparo Foto SRL. Daca se opteaza pentru rambursarea sumei, acest lucru se va face in cel mult 10 zile de la data returnarii produsului.

2. Produse ce au fost livrate gresit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comanda ferma.

Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii, in conditiile specificate mai sus.

Renuntarea la cumparare pentru produsele fara personalizare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs  tiparo Foto SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Cheltuielile de retur sunt suportate de consumator. Rambursarea sumei se va face in cel mult 10 zile de la data returnarii produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original, sa fie in aceeasi stare ca si la expediere si sa fie insotite de factura fiscala.

Detalii despre legislatia comertului pe Internet gasesti pe: www.legi-internet.ro

Asistenta si solutionarea problemelor:

Pentru informatii suplimentare, asistenta si rezolvarea problemelor legate de livrare sau returnare te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 0733-960.025, 0264-440.294 sau prin e-mail. Colega noastra, Anka, iti raspunde la orice intrebare legata de produsele tiparo. Programul este de luni pana vineri, intre orele 9 - 17, cu exceptia sarbatorilor legale sau a unor evenimente speciale pe care le vom anunta pe site.

 

 

Inscrie-te la Newsletterul nostru
Castigi 10 lei la prima comanda. Afli primul promotiile, noutatile si concursurile noastre
Contact

str. Horea, nr. 22, Cluj-Napoca.

Telefon: 0733.960.025