Ce facem Cum gasesti cadoul ideal

Păstrează fotografiile din vacanţă

Luna august. Vară. Soare. Bronz. Pepene. Vacanţă/ Concediul dorit.

Luna august este considerată de obicei luna concediilor şi este pe sfârşit. Vine luna septembrie şi ar fi frumos să păstrăm frumoasele amintiri din concediu undeva.

Ce e mai bine dcecât un album foto? 🙂

De ce să rămână undeva în calculator cele mai reuşite fotografii ale voastre şi apoi să strice calculatorul şi să le pierzi pe toate?

Noi sugerăm să le pui pe toate într-un album dedicat vacanţei tale.

Acesta este unul dintre modelele noastre de pe site.

Cum ţi se pare?

Alte modele sunt aici 🙂

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu