Sfaturi

Viata in fotografii minunate cu cei dragi

Cu totii avem multe fotografii. Ne plac fotografiile de cand eram mici, de cand eram la gradinita, fotografii din prima zi de scoala, fotografii cu familia si rudele.

00014026

Mai tineti minte serbarile si serile distractive? Si de acolo avem fotografii multe, asta in functie de varsta si de tehnologia de care dispuneam.

Dupa perioada gradinitei si a scolii gimnaziale, urmeaza liceul. O alta perioada frumoasa, plina de fotografii, dar la un alt nivel. Deja s-a conturat un anume stil, personalitatea fiecaruia, felul de a poza, placerea de a avea amintiri de la petreceri, cu colegii din liceu, cu profesorii, banchetul si alte evenimente importante din viata fiecaruia.

38005

Cand se termina liceul parca simti o euforie, dar cu dublu inteles: te bucuri ca treci la o alta etapa din viata ta, ca evoluezi, dar pe de alta parte regreti ca s-a terminat o perioada atat de frumoasa: liceul.

Examenul de bacalaureat.

Te trece intr-o alta etapa. Mergi la facultate, alegi sa lucrezi sau sa faci anumite cursuri de speciaizare intr-un anumit domeniu.

Viata trece pe langa tine si iti aduce diverse surprize.

LS009815

  • Toate aceste etape fac din tine un om, o personalitate aparte intr-o lume plina de personalitati puternice.
  • Pastreaza amintirile. Pastreaza fotografiile in locuri sigure si ascunse de praf si de copii mici care doresc sa rupa orice prind in calea lor.
  • Nu lasa fotografiile pe mobila sau in alte locuri fara sa fie protejate de un album foto, de folia lui protectoare sau in rame cu sticla sau plastic.
  • Observa evolutia ta si pentru familiei tale.
  • Imortalizeaza pe camera foto orice moment care merita sa fie pastrat.
  • Nu lasa fotografiile cele mai frumoase si importante in calculator, ci fa albume foto personalizate, magneti de frigider, tablouri si alte produse frumoase cu fotografii care sa pastreze vii toate amintirile 🙂

LS007120

Tu impartasesti aceeasi parere cu noi? Cat de des faci fotografii cu cei dragi? 🙂

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu