Trucuri foto

Vinerea foto: schimb de haine

Scris de Tiparo

Vineri este o zi perfecta din saptamana pentru a te pregati de lucruri noi si haioase de weekend.

Astazi noi iti propunem „sa iesi din tipare” si sa te distrezi facand fotografii inedite care vor ramane mereu in amintirea ta.

Prima oara cand am vazut aceasta idee cu schimbul de haine a fost la 2 prieteni. Ei ne-au trimis fotografia aceasta foarte simpatica.

Vezi diferentele? 🙂

Idee de fotografii: schimb de haine

Amintirile sunt pentru totdeauna si cel mai bine se pastreaza in albume foto personalizate la Tiparo care o sa fie rasfoite si peste 10 ani. Pentru a obtine un album foto sau o foto carte calitativa, trebuie sa alegi cele mai clare fotografii si la o dimensiune buna pentru tipar. De asmenea, alege fotografiile care sunt luminoase si in care nu sunt umbrite trasaturile fetei, ci sunt clare, frumoase.

Aceasta idee a mai fost folosita de alte cupluri, prieteni sau copii.

15_rico-fran   couples-exchange-outfits-dress-swap-switcheroo (45) D7351180E4E8A147C4F5D7452D3E4C_h316_w628_m5_cakFEIiZB dff67_15_brenna-javan-thumb-680x340-198960Foto

Faceti schimb de haine si va distrati. In aproape toate fotografiile a fost adoptata aceeasi pozitie.

Noi iti sugeram sa abordezi si alte pozitii si ipostaze haioase.

De exemplu, stati in parc pe o banca, langa un copac sau cu un copil intre voi. Puteti folosi si accesorii mai multe: umbrela, ochelari de soare, un intrument muzical, flori, cana, inimioare etc.

Aceste fotografii merita sa fie pastrate in timp si sa fie puse intr-un loc unde sa le vada toti prietenii tai cand vin in vizita. O idee ar fi un tablou canvas cu fotografiile sau un album foto.

                   Iti place ideea de astazi? Asteptam sa o pui in aplicare si sa ne arati rezultatele. 🙂

Album foto personalizat Tiparo 10 motiveTablou canvas Tiparo1201

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu