*Personalizare gratuita
  • Site-ul iti da posibilitatea sa personalizezi majoritatea produselor, asa cum iti place tie. Accesand butonul Personalizeaza poti incarca poze pe site sau poti scrie texte. Optiunea de editare poze si texte este gratuita si usor de folosit.
*Program usor de folosit
  • Poti personaliza produsele noastre ca si un designer, chiar daca nu stii sa folosesti programe de grafica. Produsul realizat de tine va fi superb! In pagina de Personalizare iti dam indicatii clare cum sa folosesti programul. Pentru a ajunge in acea pagina, trebuie sa iti alegi un produs si sa apesi butonul Personalizeaza.
*Transport gratuit
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari decat 180 lei (in zonele de resedinta Cargus). Livrarea se face in 3 zile.
  • Transportul prin Curier pentru comenzi mai mici costa 16 lei in orase si suporta un cost suplimentar pentru localitatile indepartate de orase.
*Garantia banii inapoi 14 zile
  • In cazul in care esti nemultumit de produsele noastre, le poti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului. Tu vei suporta cheltuielile de retur, iar noi iti vom restitui banii sau iti vom inlocui produsul.
Cosul de cumparaturi

Plata si transport

Modalitati de transport si livrare. Costuri

1. Transport gratuit prin Curier pentru comenzi peste 180 lei pentru plata cu cardul, transfer bancar sau ramburs. Termenul de livrare este de 3 zile lucratoare. In acest caz, un operator al firmei de curierat va veni la adresa indicata de tine si iti va aduce produsele comandate. Aceasta oferta de transport gratuit prin curier pentru comenzi mai mari decat 180 lei este promotionala si se aplica doar celor care urmeaza sa primeasca produsele noastre in localitatile de resedinta Cargus. Lista oraselor incluse in aceasta oferta se poate consulta aici.

2. Pentru comenzile sub 180 lei, transportul prin curier costa 16 lei (in localitatile de resedinta Cargus). Se poate achita cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs.  Termenul de livrare este de 3 zile lucratoare.

Livrarile prin curier in localitatile in care Cargus nu are resedinta se pot achita cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs. Costul de livrare suporta o majorare in functie de numarul de kilometri suplimentari fata de localitatea de resedinta. Termenul de livrare este tot 3 zile lucratoare. 

Produsul livrat nu poate fi deschis in fata Curierului. Daca produsul primit nu corespunde descrierii de pe site sau nu corespunde  calitativ si functional, se poate returna in termen de 14 zile, urmand ca tiparo.ro sa returneze contravaloarea produsului sau sa il inlocuiasca, dupa preferinta clientului. Taxa de retur transport este suportata de client.

3. Ridicare de la sediul nostru

Daca doresti sa ridici si sa achiti comanda direct la sediul nostru, te asteptam in Cluj-Napoca, pe str. Horea nr. 22, interfon 19, de luni pana vineri, intre orele 8.30-16.30.

4. Nu ajunge curierul in localitatea ta?

Transport gratuit prin Posta Romana, indiferent de valoarea comenzii, daca platesti cu cardul sau transfer bancar. Termenul de livrare este de 7 zile lucratoare. In acest caz, vei primi in cutia postala o notificare de ridicare a coletului postal trimis de tiparo.ro. Vei merge la cel mai apropiat Oficiu Postal, vei prezenta actul de identitate si vei primi produsele comandate. Nu mai trebuie sa achiti nimic pentru ca plata s-a achitat in avans.

 

Modalitatile de plata acceptate:

1. Plata online prin card de debit/ credit prin procesatorul Pay You. In acest caz trebuie sa ai un card valid si sa introduci datele care ti se cer in formularul de plata. Dupa efectuarea platii, vei primi un e-mail de confirmare a platii.

Daca intampini probleme la inregistrarea platii cu cardul, te rugam sa contactezi serviciul de Relatii clienti al bancii care a emis cardul sau procesatorul de carduri, la numarul de telefon 0213032060.

2. Plata ramburs (in numerar), la livrare. Daca doresti sa platesti in numerar, la livrare vei achita contravaloarea comenzii tale direct curierului care iti aduce produsul. In colet vei gasi si factura. Chitanta o vei primi de la curier.  

Plata ramburs se accepta doar in cazul transportului prin Curier.

3. Ordin de plata. Daca doresti sa achiti comanda prin ordin de plata (prin intermediul serviciului online banking sau la ghiseul bancii), ai la dispozitie datele de pe factura proforma trimisa prin e-mail. Datele pentru efectuarea platii sunt:

Beneficiar: SC Tiparo Foto SRL

Cod de identificare fiscala: RO27175225

Cont: RO33BTRL01301202W13775XX, Banca Transilvania, Sucursala Cluj

Reprezentand : se completeaza/ se scrie numarul facturii proforme

Suma: este valoarea care apare pe factura proforma

Dupa ce ai efectuat plata, pentru a putea incepe executia comenzii, te rugam sa ne trimiti o copie a ordinului de plata pe e-mail, la office@tiparo.ro sau prin fax, la 0264-440.294.

4. Plata in numerar la ridicarea coletului de la sediul nostru

Preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si includ TVA 24%.

Produsele si serviciile oferite de magazinul nostru sunt disponibile pe teritoriul Romaniei. Daca doresti sa trimitem produsul comandat de tine in alta tara, te rugam sa ne contactezi.

Cand valoarea comenzii depaseste 500 lei, putem  solicita plata unui avans de 50% care se poate achita prin transfer bancar sau mandat postal. 

Validarea comenzilor se face de catre operatorii tiparo.ro printr-un e-mail de confirmare a comenzii sau, in situatii speciale, prin telefon.

Livrarile prin curier se efectueaza de luni pana vineri intre orele 10 si 16 si sambata intre orele 10-12.30.

Daca ai nelamuriri legate de plasarea comenzii sau legate de plata, transport si livrare, te rugam sa ne scrii pe pe e-mail sau sa ne suni la numerele de telefon 0740-134.377. 0733-960.025.

 

Inscrie-te la Newsletterul nostru
Castigi 10 lei la prima comanda. Afli primul promotiile, noutatile si concursurile noastre
Contact

str. Horea, nr. 22, Cluj-Napoca.

Telefon: 0733.960.025