*Personalizare gratuita
  • Site-ul iti da posibilitatea sa personalizezi majoritatea produselor, asa cum iti place tie. Accesand butonul Personalizeaza poti incarca poze pe site sau poti scrie texte. Optiunea de editare poze si texte este gratuita si usor de folosit.
*Program usor de folosit
  • Poti personaliza produsele noastre ca si un designer, chiar daca nu stii sa folosesti programe de grafica. Produsul realizat de tine va fi superb! In pagina de Personalizare iti dam indicatii clare cum sa folosesti programul. Pentru a ajunge in acea pagina, trebuie sa iti alegi un produs si sa apesi butonul Personalizeaza.
*Transport gratuit
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari decat 180 lei (in zonele de resedinta Cargus). Livrarea se face in 3 zile.
  • Transportul prin Curier pentru comenzi mai mici costa 16 lei in orase si suporta un cost suplimentar pentru localitatile indepartate de orase.
*Garantia banii inapoi 14 zile
  • In cazul in care esti nemultumit de produsele noastre, le poti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului. Tu vei suporta cheltuielile de retur, iar noi iti vom restitui banii sau iti vom inlocui produsul.
Cosul de cumparaturi

     Daca reprezinti o cresa sau o gradinita, ne poti contacta pentru o oferta de decor personalizat. Putem pregati impreuna o surpriza minunata pentru copii prin intermediul stickerelor de perete, tablourilor canvas, ceasurilor personalizate, foliilor care imita tabla de scris cu creta, foliilor pentru geamuri si foliilor magnetice. 

    Pana in prezent am decorat peste 20 de crese si gradinite. Citeste detaliile despre modul nostru de lucru, iar apoi contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

   La finalul paginii poti vedea o galerie de imagini cu desenele realizate si o galerie video cu proiecte de design pentru copii.


 

Te invitam sa vezi cateva imagini de la gradinitele/cresele decorate de noi: 

Tablouri cu Scufita Rosie

      Stickere cu personaje animate la cresa Frogy

      Stickere de perete la cresa Patrocle

    Fototapet si stickere la Cresa Castelul Fermecat

     Stickere si tablouri canvas realizate pentru Gradinita O lume minunata

     Tablouri canvas realizate pentru Cresa Scufita Rosie

       Galerie video cu lucrari realizate la crese si gradinite

                   Cresa Castelul Fermecat                                                                                Decor personalizat pentru copii 

 

                                                

Inscrie-te la Newsletterul nostru
Castigi 10 lei la prima comanda. Afli primul promotiile, noutatile si concursurile noastre
Contact

str. Horea, nr. 22, Cluj-Napoca.

Telefon: 0733.960.025