%

Fototapet podea Corali si pesti tropicali

513,00 lei783,90 lei


Selecteaza optiunile tale
Comanda fototapet podea Fototapet podea Corali si pesti tropicali si schimba atmosfera din casa ta cu aceasta imagine care se monteaza pe podea. Efectul conferit de fotoapetul aplicat pe pode mai mult


cod: a274864773b4

Descriere


Comanda fototapet podea Fototapet podea Corali si pesti tropicali si schimba atmosfera din casa ta cu aceasta imagine care se monteaza pe podea. Efectul conferit de fotoapetul aplicat pe podea este surprinzator si creaza senzatia de transpunere in natura.
Fototapetul este realizat pe suport vinilic si se tipareste cu cerneala ecologica cu culori vii. Adezivul pentru fototapet se aplica separat. Adezivul nu este inclus in pret, il vei cumpara de la orice magazin de bricolaj. Costul adezivului pentru tapet/fototapet este aproximativ 15 lei.Peste fototapet trebuie sa se aplice un strat de rasina epoxidica sau rasini poliuretanice. Pentru aplicarea straturilor de rasini iti recomandam sa apelezi la un specialist. Acest sistem de pardoseala care combina fototapetul cu sistemul de rasini este ideal pentru bai, bucatarii sau holuri.Are urmatoarele avantaje:– se aplica usor in spatii cu geometrie neregulata – are rezistenta la socuri mecanice – nu prezinta rosturi sau imbinari – are efect antistatic (reduce expunerea factorilor alergici) – este antiderapanta – este usor de spalatImaginea poate fi prelucrata, redimensionata conform dimensiunilor spatiului. Pentru a reface oferta in functie de dimensiunea ta, te rugam sa ne contactezi.

Livrare

Transport +13 lei sau Gratuit la comenzi peste 300 lei.

Livrare in 1-3 zile lucratoare.


Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Numai clienti autentificati care au cumparat acest produs pot scrie o recenzie.