%

Magnet de frigider Valentine in Red

11,00 lei 10,00 lei


Personalizeaza

Comanda magnetul de frigider Valentine in Red si aplica-l pe frigider astfel incat sa ai pe frigider cea mai frumoasa fotografie cu partenerul tau drag. Apasa butonul Per mai mult


cod: b24662a9095e

Descriere


Alege magnet de frigider Valentine in Red. Intotdeauna veti obtine efectul dorit cu un cadou personalizat, care sa surprinda momente unice din viata ta sau a persoanei iubite, obiecte dragi, sau chiar cele mai fanteziste ganduri legate de viitor. Amintirile sunt cele care emotioneaza pe absolut oricine, ne fac nostalgici si de cele mai multe ori acestea sunt capturate in poze. Acest magnet este un cadou inspirat potrivit pentru oricine. Cu siguranta, in viata exista multe momente de care va amintiti cu drag si care se potrivesc de minune in acest magnet personalizat. Un astfel de magnet cu siguranta va fi apreciat si pus acolo unde ii este locul lui preferat. De fiecare data cand persoana draga se va duce la frigider, il va vedea si isi va aminti cu drag de tine. Alege imaginea sau designul potrivit care va apare pe magnetul de frigider, pentru ca persoana iubita sa fie rascolita de sentimente placute cand il va vedea.  

Caracteristici magnet de frigider:

  • este realizat din folie magnetica groasa de 6 mm
  • personalizat cu hartie printata si lipita pe suprafata magnetica
  • se infoliaza cu folie de protectie transparenta
  • culorile magnetului sunt vii si placute si nu se decoloreaza in timp
  • dimensiunile disponibile sunt 9 x 9 cm, 12 x 12 cm, 18 x 18 cm
 

Doresti un alt design pentru magnet de frigider?

In cazul in care doresti sa te asiste unul dintre designerii nostri la conceperea designului perfect pentru magnetul tau de frigider, doar contacteaza-ne si spune-ne ce iti doresti. Pentru detalii suplimentare, oferte dedicate, retur sau garantii, contacteaza departamentul nostru de Client service. Suntem prompti si prietenosi.  

96.5% dintre clientii nostri sunt incantati de aspectul si calitatea magnetilor de frigider

Livrare

Transport +13 lei sau Gratuit la comenzi peste 250 lei.

Livrare in 1-3 zile lucratoare.


Share your thoughts!

Vrem sa aflam parerea ta...

Parerea altor persoane

Momentan nimeni nu a scris o recenzie.

×

Autentificare

Inregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up