Politica de confidentialitate

Iti multumim pentru ca folosesti serviciile si produsele oferite de www.tiparo.ro. Respectul pentru tine inseamna si o politica de confidentialitate a datelor adecvata. Acest articol explica, astfel, modul in care colectam, folosim si protejam datele tale introduse pe site-ul nostru.

SC TIPARO FOTO SRL, în calitate de proprietar, administrator al www.tiparo.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de achizitii de produse, creare conturi sau alte activitati ce necesita furnizare de date cu caracter personal.

Dreptul tau legal

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC TIPARO FOTO SRL prin www.tiparo.ro, poate colecta de la tine date cu caracter personal, numai cu acordul tau si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

SC TIPARO FOTO SRL are obligatia de a pastra confidentialitatea si de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care tu le furnizezi despre tine, despre un membru al familiei tale sau o alta persoana.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele care ofera informatii cu caracter personal pe site-ul www.tiparo.ro, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata, reprezinta consimtamantul tau expres, ca datele tale personale pot fi folosite de SC TIPARO FOTO SRL, in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Poti sa iti actualizezi oricand datele personale din contul tau personal creat pe site-ul www.tiparo.ro. Daca doresti ca datele tale personale sa fie scoase din baza noastra de date, ne poti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: office@tiparo.ro

Ce informatii colectam

Informatii cont utilizator: In momentul in care iti creezi un cont pe www.tiparo.ro, ai obligativitatea de a introduse un username si o parola aferenta contului. Aceste date sunt colectate si stocate de noi.

  • Informatiile colectate sunt date pe care noi le solicitam clientului printr-un formular sau care au fost obtinute prin cookies sau alte mijloace
  • informatiile stocate sunt cele care au fost colectate si sunt depozitate in bazele noastre de date.

Aditional username-ului si parolei tale, colectam si stocam numele si prenumele introduse de tine, cat si denumirea companiei, adresa, email, numarul de telefon si alte informatii furnizate de tine, de care avem nevoie pentru a iti oferi o experienta completa a bunurilor si serviciilor noastre.

Informatii facturare: Colectam si stocam doar informatiile legate de livrarea si facturarea produselor comandate precum: nume, prenume, telefon, adresa completa, oras, judet, tara. Plata cu cardul se realizeaza prin platforma www.mobilpay.ro, iar datele legate de contul tau bancar NU sunt colectate si stocate de noi. Poti verifica politica de confidentialitate a MobilPay chiar aici.

Informatii date navigare: In momentul in care utilizezi platforma noastra online, www.tiparo.ro, serverele noastre pot colecta si stoca automat informatii, incluzand informatii pe care browser-ul tau le trimite in momentul in care vizitezi un site.  Aceste date pot include, dar nu sunt limitate la: adresa ta IP, adresa site-ului pe care l-ai vizitat anterior, sistemul de operare folosit, data si ora la care ai accesat site-ul, locatia ta geografica, tipul device-ului utilizat si informatii de tip cookie.

  • Adresa IP:  Colectam adresele IP ale oricarui vizitator pe oricare din paginile site-ului nostru, in vederea calcularii traficului pe site pentru fiecare cont si specific pe fiecare pagina, a ratei de conversie/utilizator, inverstiga discrepantele in statisticile paginilor, precum si pentru a asigura securitatea paginilor web si a datelor aferente.
  • Cookie si date navigare: Cookies-urile sunt date de dimensiuni reduse, trimise de un server unui navigator web si apoi trimise inapoi de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor: retinerea preferintelor utilizatorilor si a datelor de livrare si facturare din cosul de cumparaturi. Folosim cookies si pentru a monitoriza ce pagini ale site-ului sunt accesate si in ce procente, pattern-uri de trafic pe site, numarul total de vizitatori si accesari pe pagini, conturi create si cosuri finalizate.
    Prin utilizarea site-ului www.tiparo.ro esti de acord cu politica noastra de cookie, si utilizarea acesteia in scopul de a strange date care sa ne ajute sa iti oferim informatii relevante si utile pentru tine.

Scopul colectarii datelor

Vom folosi informatiile furnizate de tine pentru a intelege si imbunatati produsele si serviciile noastre, si in urmatoarele scopuri:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor tale
  • pentru a-ti confirma comanda de produse realizata si a-ti furniza, daca e nevoie, informatii suplimentare cu privire la aceste produse si la comanda
  • pentru a putea modifica, daca este necesar, comanda de produse
  • facturarea produselor comandate
  • livrarea produselor comandate
  • rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda sau produsele achizitionate
  • transmiterea pe mail sau telefonic a diferitelor chitante de plata, solicitari de verificari suplimentare a tranzactiei sau alte informatii
  • oferirea unor raspunsuri relevante pentru intrebari sau comment-uri
  • evidenta platilor si comenzilor realizate
  • transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing despre produse, oferte, campanii, noutati
  • realizarea de rapoarte / analize: trenduri, accesari pagini si produse, procent de navigare pe anumite pagini
  • pentru a ne ajuta sa creem si sa publicam continutul cel mai relevant pentru tine
  • monitorizarea platilor realizate de tine pentru comenzile tiparo
  • trimiterea de newslettere informative periodice – cu aprobarea ta

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul tau in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in procesarea platilor online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate. Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC TIPARO FOTO SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Link-uri externe

Site-ul poate sa contina link-uri spre alte surse externe. Accesand aceste link-uri te supui politicii proprii acelor site-uri, si SC TIPARO FOTO SRL nu este responsabil pentru politicile de confidentialitate practicate de aceste site-uri sau de informatiile afisate de acestia. Te incurajam sa citesti Politicile si Termenii si Conditiile site-urilor ce pot aparea ca link-uri la noi in site, pentru ca acestea pot fi diferite fata de ale noastre.

Schimbarea conducerii

In cazul schimbarii conducerii companiei SC TIPARO FOTO SRL sau a oricarei modificari survenite la nivel de conducere si activitate, contul tau si toate informatiile cu caracter personal pot fi transferate spre noua conducere, conform legislatiei in vigoare.

Securitate

Datele tale personale furnizate prin platforma www.tiparo.ro nu vor fi facute publice la terte persoane, si o sa avem grija ca aceste date sa nu poata fi accesate decat de noi si de tine.

Pentru a te asigura ca datele tale sunt bine securizate, te sfatuim sa iti alegi o parola puternica, formata din litere minuscule, majuscule si cifre, pe care sa o tii minte. Te sfatuim, de asemenea, sa nu iti dezvalui parola nici unei alte persoane.

In cazul in care uiti parola (se mai intampla : ) ), o sa iti solicitam adresa de mail, si vei primi un mail cu instructiuni pentru resetarea parolei. Nici unul dintre angajatii SC TIPARO FOTO SRL nu are permisiunea sa iti vada parola, aceasta este stiuta doar de tine.

Iti reamintim ca tu controlezi toate informatiile cu caracter personal pe care le furnizezi site-ului nostru. Astfel, tu esti responsabil de aceste informatii in cazul in care le furnizezi si altor terte persoane. Te sfatuim sa fii mereu responsabil si precaut cu privire la informatiile personale. Nu suntem responsabili daca contul tau este accesat de o alta persoana, si datele tale personale sunt modificate, atata timp cat tu i-ai oferit acelei persoane informatiile de acces.

De asemenea, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru verificarea corectitudinii datelor personale introduse de tine pe site. Va trebui sa iti verifici datele introduse si sa le modifici daca acestea nu sunt introduse corect.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari, comment-uri sau sugestii legate de Politica de confidentialitate, te rugam sa ne scrii la oficce@tiparo.ro

 

Daca vrei sa citesti mai mult, poti accesa si Termeni si conditii sau Politica cookie a site-ului.