%

Tablou personalizat cu rama neagra Hugs & Kisses

75,00 lei 65,00 lei


Personalizeaza

Tablou personalizat cu rama neagra Hugs & Kisses are un design special si se potriveste pentru tine si perechea ta. Amintirile sunt cele care emotioneaza pe absolut oricine, ne fac nostalgici […] mai mult


cod: TBLR0002

Descriere


Tablou personalizat cu rama neagra Hugs & Kisses are un design special si se potriveste pentru tine si perechea ta. Amintirile sunt cele care emotioneaza pe absolut oricine, ne fac nostalgici si de cele mai multe ori acestea sunt capturate in poze. Acest tablou este un cadou inspirat potrivit pentru oricine. Cu siguranta, in viata exista multe momente de care va amintiti cu drag si care se potrivesc de minune in acest tablou personalizat.Este o alegere inspirata atat pentru decorarea moderna a unei case cat si a unui birou. Avantajul acestor tipuri de rama este usurinta cu care se pot schimba printurile din interior, dar si finisajul elegant. Ofera momente de neuitat sub forma unor cadouri apreciate si utile. 

Caracteristici tablou personalizat cu rama neagra

  • print tiparit pe hartie digitala
  • sticla de protectie
  • rama neagra cu grosimea de 1 cm
  • mucava pe verso
  • agatatoare
  • Tabloul are dimensiunea de 31 x 39 cm

Doresti un alt design pentru tablou personalizat cu rama neagra?

In cazul in care doresti sa te asiste unul dintre designerii nostri la conceperea designului perfect tabloul tau personalizat cu rama, doar contacteaza-ne si spune-ne ce iti doresti.Pentru detalii suplimentare, oferte dedicate, retur sau garantii, contacteaza departamentul nostru de Client service. Suntem prompti si prietenosi. 

96.5% dintre clientii nostri sunt incantati de aspectul si calitatea

tablourilor personalizate cu rama neagra

 Daca ai o alta idee detablou personalizat cu rama neagra si nu gasesti modelul pe site, intra in sectiunea Creeaza design si adauga mesajul, imaginea sau simbolurile pe care ti le doresti direct pe sacosa. Configuratorul nostru de design este simplu de utilizat si nu ai nevoie de abilitati de designer ca sa faci o macheta pentru personalizare extraordinara.Pentru detalii suplimentare, oferte dedicate, retur sau garantii, contacteaza departamentul nostru de Client service. Suntem prompti si prietenosi.

Livrare

Transport +13 lei sau Gratuit la comenzi peste 300 lei.

Livrare in 3-5 zile lucratoare.


Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Numai clienti autentificati care au cumparat acest produs pot scrie o recenzie.