*Personalizare gratuita
  • Site-ul iti da posibilitatea sa personalizezi majoritatea produselor, asa cum iti place tie. Accesand butonul Personalizeaza poti incarca poze pe site sau poti scrie texte. Optiunea de editare poze si texte este gratuita si usor de folosit.
*Program usor de folosit
  • Poti personaliza produsele noastre ca si un designer, chiar daca nu stii sa folosesti programe de grafica. Produsul realizat de tine va fi superb! In pagina de Personalizare iti dam indicatii clare cum sa folosesti programul. Pentru a ajunge in acea pagina, trebuie sa iti alegi un produs si sa apesi butonul Personalizeaza.
*Transport gratuit
  • Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari decat 180 lei (in zonele de resedinta Cargus). Livrarea se face in 3 zile.
  • Transportul prin Curier pentru comenzi mai mici costa 16 lei in orase si suporta un cost suplimentar pentru localitatile indepartate de orase.
*Garantia banii inapoi 14 zile
  • In cazul in care esti nemultumit de produsele noastre, le poti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului. Tu vei suporta cheltuielile de retur, iar noi iti vom restitui banii sau iti vom inlocui produsul.
Cosul de cumparaturi

1. Introducere

Aceste conditii generale stabilesc regulile, modul si conditiile de cumparare-vanzare prin intermediul magazinului online www.tiparo.ro. Aceste conditii generale reprezinta un contract de cumparare-vanzare intre S.C. TIPARO FOTO S.R.L. si Client.

S.C. TIPARO FOTO S.R.L., da clientului posibilitatea de a cumpara produsele oferite prin intermediul magazinului online prin plasarea de comanda si achitarea pretului respectiv de vanzare.tr

Clientul poate efectua comenzi de cumparare a produselor oferite prin intermediul magazinului online doar dupa ce si-a dat acordul cu conditiile generale prezente, prin aceasta angajându-se sa le respecte.

Magazinul online www.tiparo.ro este operat de societatea SC Tiparo Foto SRL, cu punct de lucru in Cluj-Napoca, str. Horea , nr. 22, ap.1, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/1109/2010 C.U.I.:RO27175225, capital social 200 RON, IBAN:RO33BTRL01301202W13775XX, Banca Transilvania, tel/fax 0264-440.294
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 
Descrierea fiecaruia dintre produsele mentionate include caracteristicile sale principale – dimensiuni, culori disponibile, imagine si pret de vanzare.
Sub denumirea "Client" se întelege o persoana fizica sau juridica care si-a dat acordul cu conditiile generale prezente.
La alegere clientul isi poate activa un cont client sau poate plasa o comanda simpla de cumparare doar completand datele de contact. 
Clientul garanteaza ca datele introduse in formularul de inregistrare/comanda sunt adevarate, complete si exacte. Clientul este singurul responsabil pentru securitatea parolei sale si pentru orice alte activitati desfasurate de acesta sau de o persoana terta prin intermediul contului.
Acceptarea Conditiilor generale – prin marcarea campului "Sunt de acord cu termenii si conditiile de cumparare-vanzare prin magazinul online", reprezinta o declaratie electronica in sensul legii privind documentul electronic si semnatura electronica prin care declara ca a luat cunostinta de conditiile generale inscrise, le accepta si se angajeaza sa le respecte.

Publicarea caracteristicilor principale ale produselor si a pretului lor de vanzare in magazinul online in esenta sa reprezinta o invitatie publica în sensul art. 290, al. 1 din Legea Comerciala pentru plasarea unui ordin de cumparare in concordanta cu acestea.

Fiecare ordin de cumparare plasat de client prin magazinul online, in baza acestor conditii generale, este realizat ca rezultat al executiei contractului de cumparare-vânzare dintre parti.

2. Procedura de plasare a comenzii/ordinului de cumparare

Procesul de cumparare incepe dupa ce clientul a ales produsul, dimensiunea, culoarea si a personalizat produsul (dupa caz). Comanda se plaseaza prin accesarea butonului "Finalizeaza comanda". Inainte de a comanda produsele dorite din magazinul online clientul trebuie sa verifice daca in cosul de cumparaturi figureaza pana in momentul respectiv produsele cu caracteristicile lor principale – culoare, dimensiune, cantitate si pret. In cazul produselor cu personalizare on-line trebuie sa previzualizeze fisierul personalizat. Prin bifarea campului "Confirm ca am verificat produsul meu personalizat si asa il doresc tiparit" iti dai acceptul, adica bunul de tipar pentru fisierul personalizat.
In continuare  clientul  trebuie sa completeze pasii pentru finalizarea comenzii prin completarea campurilor puse la dispozitie (nume complet, adresa,telefon, modalitate de plata, modalitate de livrare, observatii etc). Daca nu se completeaza toate campurile obligatorii, comanda nu poate fi plasata.
In cazul în care clientul a introdus e-mailul gresit, adresa si/sau un numar de telefon nevalid, incomplet sau gresit, comanda este considerata nevalida si magazinul online nu este obligat si nici angajat in executarea acesteia.
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.tiparo.ro
www.tiparo.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 
Comanda plasata pe site este confirmata printr-un e-mail trimis la adresa de e-mail a clientului. 
Toate preturile produselor din magazin sunt afisate în RON, cu TVA inclus. Preturile sunt unitare si nu includ costurile de livrare, daca nu este precizat altfel.
In cazul comenzilor de produse personalizate sau comenzilor speciale (la cerere), Clientul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea materialelor. Beneficiarul atesta si garanteaza ca imaginea (imaginile) precum si toate elementele afisate: sunt conforme cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice incluzand (fara sa se limiteze) drepturile de proprietate intelectuala, de publicare sau relative la viata privata sau drepturile si obligatiile de protectie a consumatorilor, obligatiile de fiabilitate a produselor si nu prezinta nicio incitare la ura, violenta, sau alt continut ilicit.

3. Metode de plata si livrare

Pentru orice comanda din magazinul www.tiparo.ro, poti alege una dintre modalitatile de plata prezentate mai jos:

1. Plata online prin card de debit/ credit prin procesatorul de carduri Pay You

• pentru a plati prin card, trebuie sa ai un card valid si sa introduci datele care ti se cer in formularul de plata
• dupa efectuarea platii, vei primi un e-mail de confirmare a platii.
• daca intampini probleme la inregistrarea platii cu cardul, te rugam sa contactezi seviciul de Relatii clienti a bancii care a emis cardul sau procesatorul de carduri, la numarul de telefon 021 303 20 60

2. Plata in numerar, la livrare 
Daca doresti sa platesti in numerar, la livrare vei achita contravaloarea comenzii tale direct curierului care iti aduce produsul. In colet vei gasi si factura. Chitanta o vei primi de la Curier.

3. Ordin de plata 
Daca doresti sa achiti comanda prin ordin de plata, ai la dispozitie urmatoarele date:
Beneficiar: SC Tiparo Foto SRL
Cod de identificare fiscala: RO27175225
Cont: Banca Transilvania, Sucursala Cluj, cont RO33BTRL01301202W13775XX
Reprezentand: (se completeaza/ se scrie numarul facturii proforme)
Dupa ce ai efectuat plata, pentru a putea incepe executia comenzii, te rugam sa ne trimiti o copie a ordinului de plata pe e-mail, la office@tiparo.ro sau prin fax, la 0264-440.294.
Daca ai platit printr-un serviciu de online banking, pentru a putea incepe executia comenzii, te rugam sa ne trimiti confirmarea platii prin e-mail la office@tiparo.ro 

4. Plata in numerar la ridicarea coletului de la sediul nostru
Daca doresti sa ridici si sa achiti comanda direct la sediul nostru, te asteptam in Cluj-Napoca, pe str. Horea nr. 22, interfon 19, de luni pana vineri, intre orele 8.30-16.30

4. Livrarea produselor

•    toate produsele Tiparo sunt livrate prin intermediul serviciului de curierat Cargus.
•    termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online Tiparo variaza intre 3 si 7 zile lucratoare, in functie de modalitatea de transport aleasa.

Cheltuieli de livrare 

•    livrarea este gratuita prin Cargus (in locatiile Cargus) pentru orice comanda care are valoarea peste 180 lei

•    pentru comenzile cu o valoare mai mica de 180 lei, se aplica o taxa de transport de 16 lei/ colet, indiferent de numarul produselor comandate, in locatiile Cargus.

•    pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati

Optand pentru plata prin OP sau cu cardul, Clientul – utilizator, cf. Legii privind protectia consumatorilor, isi da acordul pentru plata în avans a marfurilor în sensul art. 53, al.1 din lege.
SC Tiparo Foto S.R.L. va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora. 
In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat si care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.
Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona si va confirma primirea produsului în numele clientului semnand documentele de livrare. In cazul în care clientul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicata de acesta sau nu s-au asigurat accesul si conditiile necesare predarii marfii în acest termen, magazinul este exonerat de obligatia sa de a livra marfa comandata. Clientul isi poate reafirma dorinta de a primi marfa si dupa expirarea termenului de livrare in care nu a fost gasit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de a doua livrare. 

5. Colete neridicate si returnate

Clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care produsele trimise nu au fost ridicate in termen de 5 zile de la primirea notificarii de livrare. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz S.C. Tiparo Foto S.R.L isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

6. Returnarea produselor

Art. 7. – (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Execeptii de la aceasta regula:
Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1);
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor-magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Aplicam legislatia in vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora. Litera c) din art. 10 prevede exceptia de retur a produselor personalizate dupa specificatiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revandute. Produsele comandate de tine sunt unicate, personalizate si confectionate conform preferintelor tale. Din acest motiv, dupa ce ai finalizat comanda, nu poti renunta unilateral la produsul respectiv. 

Consumatorul poate solicita returnarea produselor personalizate in urmatoarele situatii:

1. Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. 
In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin, Tiparo Foto SRL va returna diferenta.
Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de SC Tiparo Foto SRL
2. Produse ce au fost livrate gresit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comanda ferma.
Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. 

Descarcati de aici formularul, il completati si apoi trimiteti pe mail acest formular standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Dacă folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retragere. Acest formular se trimite inapoi completat doar dacă doriti sa returnati produsele comandate.

Detalii despre retur gasiti aici.

Renuntarea la cumparare pentru produsele fara personalizare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs  Tiparo Foto SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial. Cheltuielile de retur sunt suportate de consumator.

Rambursarea sumei se va face in cel mult 14 zile de la data returnarii produsului. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare ca si la expediere si sa fie insotite de factura fiscala.

Detalii despre legislatia comertului pe Internet gasesti pe: https://www.legi-internet.ro/

7. Drepturi de autor 

Prin trimiterea imaginilor spre a fi prelucrate de catre noi, va asumati si declarati pe propia raspundere ca detineti drepturile de autor ale imaginii,sau permisiunea scrisa a propietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. www.tiparo.ro  nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot aparea in urma nerespectarii legii dreptului de autor. 
Intregul continut al site-ului www.tiparo.ro ( baze de date, texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, concepte creative etc.) este proprietatea Tiparo Foto SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Marca Tiparo este inregistrata la OSIM sub numarul M201205920.
Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video etc. sunt  publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi, cu respectarea legilor copyright-ului.

Daca intalniti o situatie de incalcare a dreptului de autor, va rog sa ne raportati situatia pe adresa office@tiparo.ro.

8. Garantia produselor Tiparo 

Termenul de garantie pentru produsele comercializate pe www.tiparo.ro este de un an. Pentru aceasta perioada consumatorul va beneficia automat de inlocuirea produsului la aparitia lipsei de conformitate cu exceptia cazurilor in care lipsa de conformitate este minora sau se datoreaza utilizarii necorespunzatoare a produsului (se stropeste cu apa, se rupe, se actioneaza mecanic asupra lui).

Produsul care prezinta o lipsa de conformitate va fi inlocuit direct, fără a mai exista un drept de optiune intre reparare si inlocuire. In acest caz consumatorul preda vanzatorului produsul, iar vanzatorul il inlocuieste. La cererea consumatorului, Tiparo Foto SRL va restitui valoarea produsului, atunci cand apare lipsa de conformitate fata de specificatiile tehnice enuntate in descrierea produsului.

Actul necesar pentru inlocuirea sau restituirea valorii produsului este factura fiscala emisa de Tiparo Foto SRL.

9. Disponibilitatea produselor

Produsele TIPARO FOTO S.R.L. sunt supuse constrangerilor productiei artizanale. Livrarea produsele comandate se realizeaza in termen de 3-7 zile lucratoare incepand cu data comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate materie prima) nu putem sa realizam comanda dvs. ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si cum putem remedia problema.

10. Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. SC Tiparo Foto SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC Tiparo SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi din puct de vedere al nuantelor de culoare,fapt datorat diferentelor de culoare intre nuantele digitale, prezentate pe monitor si nuantele tiparite. In acest sens, nu vom emite o notificare prealabila.
Valoarea maxima a obligatiilor SC Tiparo Foto SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC Tiparo Foto SRL de la clientul respectiv. Dupa expedierea acceptarea produselor si trecerea termenului de 10 zile pentru returnarea produselor, clientul nu mai poate pretinde catre SC Tiparo Foto SRL returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

11. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectia datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala.
Informatiile pe care ni le comunicati sunt necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin comandarea produselor pe site-ul www.tiparo.ro  va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. 
SC Tiparo Foto SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul in Registrul General 0008375, numar infochiosk 685018376041 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Tiparo Foto SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Astfel, SC Tiparo Foto SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.tiparo.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Cluj-Napoca, Str. Horea nr.22, ap.1, jud. Cluj.

12. Rezolvarea litigiilor

Tiparo Foto SRL incearca si doreste solutionarea eventualelor litigii pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

13. Asistenta si solutionarea problemelor

Pentru informatii suplimentare, asistenta si rezolvarea problemelor te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 0733-960.025, 0264-440.294 sau prin e-mail. Programul este de luni pana vineri, intre ora 9- 17, cu exceptia sarbatorilor legale sau a unor evenimente speciale pe care le vom anunta pe site.
Aceste Conditii generale intra în vigoare la data de 15 NOIEMBRIE 2010. SC Tiparo Foto SRL isi rezerva dreptul de a le modifica în orice moment, publicand in acelasi timp modificarile respective pe site-ul www.tiparo.ro, impreuna cu o notificare privind publicarea acestora. Modificarile ulterioare in Conditiile generale nu afecteaza relatiile contractuale dintre client si SC Tiparo Foto SRL., pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.

14. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Numar infochiosk: 685018376041

 

Inscrie-te la Newsletterul nostru
Castigi 10 lei la prima comanda. Afli primul promotiile, noutatile si concursurile noastre
Contact

str. Horea, nr. 22, Cluj-Napoca.

Telefon: 0733.960.025